top of page

Vi er en middels stor, frittstående fargehandel i Nydalen i Oslo. Vi ønsker å skille oss fra de store kjedene ved å yte raskere service,  formidle god fagkunnskap og skape en harmonisk atmosfære hvor du som kunde i ro og mak kan velge farger, gulv og tapeter. 

Pr idag er vi 4 ansatte. Lasse er sjefen som eier og driver butikken. Lasse har vært årevis i bransjen og vet det meste som er verdt å vite om overflateprodukter. Lurer du på spesielle produkter som feks Terrazzo eller mikrosement, er det bare å spørre Lasse.

 

Trenger du hjelp med farger, gulv eller tapet, er Brit Oline den du skal spørre. Med sitt store engasjement for interiør og fargesammensetning, hjelper hun deg mer enn gjerne med å oppnå et harmonisk innemiljø.

 

Frode er også en utrolig kunnskapsrik person, og han er håndverkernes favoritt. Ingen er raskere enn Frode til å blande maling eller til å finne løsninger på kundenes spørsmål.

 

Jon er vår nyeste ansatte. Han er utdannet malersvenn og har jobbet 25 år som maler. Han svarer deg på alle spørsmål relatert til fremgangsmåter og valg av rett produkt til underlaget. 

                                                     Velkommen til oss for en hyggelig handel!

Se mer av Frysja Farvehandel på

bottom of page